Corona maatregelen bij HydroDynamiX

Het Ministerie van LNV ziet ten aanzien van dierfysiotherapie geen bezwaar in het continueren van behandelingen/contactmomenten zolang de dierenfysiotherapeut de algemene omgangsregels en regels ten aanzien van hygiëne in acht kan nemen. Absolute voorwaarde voor het door laten gaan van uw afspraak is uiteraard een gezonde eigenaar en therapeut.

Geldende Corona maatregelen bij ons in de praktijk:

– Gelieve aan het begin van de oprit te wachten totdat de klant voor u weg is, zo voorkomen wij onderling contact, ook kunnen wij de ruimte even luchten en alles schoonmaken.
– Er mag 1 persoon bij de behandeling aanwezig zijn. Wij houden zoveel mogelijk afstand van elkaar en we schudden geen handen. Als er geen afstand gehouden kan worden omdat u bijvoorbeeld moet helpen om de hond vast te houden, dan dragen wij een mondkapje.
– Als u binnenkomt verzoeken u uw handen te desinfecteren met de desinfectie dispenser.
– Mocht u zich niet fit voelen of één van de verschijnselen hebben die horen bij Corona, zegt u de afspraak dan alstublieft af.
– Vanwege deze bijzondere omstandigheden zullen wij afspraken die vanwege ziekteverschijnselen (te laat) afgezegd moet worden niet in rekening brengen.
– Ook mogen honden bij ons gebracht worden en kan u als eigenaar ervoor kiezen niet bij de behandeling aanwezig te zijn.

Mocht u vragen hebben over deze maatregelen dan mag dat altijd met ons besproken worden.

Hartelijke groeten,
Sylvia Kuin en Kim Ligthart
HydroDynamiX